gardviu
gard
Imagini despre plantă
Sădire, îngrijire
Sădire, îngrijire în imagini
Condiţii de cumpărare
Contact
Preţuri
Comandă
Ne-au scris clienţii mai vechi

 

aronia

coluna

 

 

 Căutăm distribuitor în toată ţara! Contact:
:
*>>
     
 

De ce să alegeţi această plantă?

 
       
    (Ulmus pumila celer):  
   
creştere rapidă (3 m în 2 ani**)
capacitate de umbrire excelentă
nepretenţios (atât în privinţa ....solului cât şi a îngrijirii)
capacitate ridicată de protecţie ....antipraf
proprietăţi antizgomot
creştere reglabilă
se poate întineri cu ușurință
capacitate ridicată de rezistențțțtă
rezistă în frig chiar și în -35C
suporta mediul extrem bătut de vânti

Parerile proprietarilor gardului viu minune.

** Declarație: această creștere este influențată de conținutul în subtanțe nutritive al solului, de calitatea și structura acestuia, în consecință, poate arăta valori diferite de acesta.

Procedura de întărire imunitară este cea mai importantă, ea asigură calitatea plantei din grupa Wonderhedge® internațional .

Am dezvoltat techonologia Wonderhedge în cinci ani, planta trece prin mai multe procedee, iar rezultatul este o plantă întărită imunitar. Asta înseamnă mai multă muncă, însă Gardul Viu Minune® nu este proiectat să ţină doar 1 an sau 2. Gardul Viu Minune® prezintă certificatul acestei technologii.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 

 

 
   

Este o plantă cu frunze căzătoare ,mici şi lucioase cu o coloratură de verde viu, formând un gard viu de mare densitate.

 
 
Firma noastră oferă şi arborele Ulm din Turkestan precum şi varianta de gard viu a acestuia.  
 

GARDUL VIU MINUNE® ESTE O PLANTĂ MINUNE

 
   
Este o specie deosebit de rezistentă, nepretenţioasă, pretându-se la orice fel de sol şi condiţii climaterice. Sădire în imagini
Dacă dorim ca această specie de plantă să crească în mod intensiv, se recomandă a fi udată regulat, folosireaxfoliei Sövitexxx în această situaţie fiind absolut indispensabilă.

Mod de îngrijire

Atunci când se atinge mărimea gardului viu dorit, arborele Ulm se mulţumeşte şi cu o cantitate redusă de apă încetinind procesul său de creştere. Este o plantă ideală pentru a fi utilizată în contextul unui gard viu. Imagini despre plantă

Poate înregistra anual chiar şi o creştere de 1,20-1,30 m***, în timp ce îşi croieşte un diametru dens, tufos. Înălţimea ei poate ajunge chiar şi la 5 metri***. Într-un interval de 1,5-2 ani***, se poate ajunge la înălţimea unui gard normal.

Înregistrează o rezistenţă crescută la procesul de rarefiere şi tundere. Frunzele ei mărunte permit realizarea oricărei forme topiare .

 

***Declarație: valorile de mai sus pot fi diferite în funcție de conținutul solului în subtanțe nutritive, structura și calitatea acestuia, astfel poate arăta valori diferite.

 
 

 

GARDUL VIU-MINUNE® păstrat în hale frigorifice poate fi plantat în următoarele perioade:

ian
febr
martie
aprilie
mai
iunie
iulie
august
sept
oct
noi
dec
x
x
x
x
x
x
x
x
 
    Avantajele speciei:  
    1. creştere rapidă, capacitate excelentă de umbrire  
    2. proprietăţi de izolare, protecţie şi absorbţie a prafului  
    3. dezvoltare şi creştere în condiţii vitrege de sol şi climă  
    4. posibilităţi de plantare cu cheltuieli reduse  
De ce sa alegeti marca GARD VIU MINUNE® ?
   

 

   
   

GARDUL VIU MINUNE***** este o adevărată soluție de 5 stele!

 

-1.* 8 ani GARD VIU MINUNE® garanție!

Dumneavoastră plantați gardul viu nu pentru câteva luni ci chiar pentru o viață. Tocmai de accea este importantă siguranța, planta de lungă durată și de încredere. GARDUL VIU MINUNE® are parte de tratamente și de proceduri ca Dumneavoastră sa fiți sigur că își păstrează sănătatea.
Niciodată nu a primit nimeni garanție de 8 ani pentru o plantă, aceasta este numai pentru Dumneavoastră. Detalii>>

 

-2.* Calitate excepțională, proceduri pentru maximalizare!

GARDUL VIU MINUNE primește tratamente și este ținut și crescut într-un mediu special, care este unic în Europa. (tratat împotriva mucegaiului la rădăcină, împotriva mucegaiului în general, este ozonizat). Detalii>>

 

3. *Gard viu assistance: inștiințare despre îngrijire pe o lungă perioadă. Nu trebuie să stați pe gânduri în ceea ce privește tratarea, creșterea plantei. Despre aceste lucruri o să primiți înștiințare în format electronic, prin mail, exact când este timpul. Detalii>>

4.* "CP" forum de grădinărit cu sfaturi experte

Acest forum este mai mult decât GARD VIU MINUNE®, aici vă acordăm sprijinul nostru în ceea ce privește întrebările legate de toată grădina Dumneavoastră. Puteți afla de la grădinarul nostru expert orice curiozitate în legătură cu îngrijirea, plantarea, înmulțirea plantelor. Detalii>>

Cumpărare și livrare. Detalii>>

 

 

            Despre plantă  |  Sădire, îngrijire  |  Condiţii de cumpărare  |  Imagini despre plantă  |  CONTACT  |  Preţuri  |  Comandă