tratament
   
Despre plant
Informaii importante
n format audio
Imagini despre plant tratament
Sdire, ngrijire
Sdire, ngrijire n imagini
Condiii de cumprare
Despre firma noastr
Preuri
Comand
Ne-au scris clienii mai vechi
 
csovny
     
 

Motivul pentru care ar fi indicat alegerea ngrsmntului lichid ?

 

Provocrilor calitative actuale, a zilelor noastre le corespund mai degrab ngrmintele lichide, deoarece acestea ofer mecanisme duble de utilizare. Pot fi utilizate att ca ngrminte ale solului, ct i ca ngrminte chimice ale frunzelor, prezentnd remarcabile i predominante proprieti de hrnire a plantelor.

verde

Infiltrarea/scurgerea n sol a ngrmintelor chimice granulate, cu proprieti lente de descompunere (bilue, globule solidificate) este dependent de ploaie sau stropire(irigare a solului).Ulterior, nu este de neglijat nici faptul c modul sau felul n care ngrmntul granulat ajunge la rdcinile plantelor ridic semne de ntrebare.

n cazul anumitor plante cu rdcinele mici, locul exact al rdcinii poate fi ibne definit. n cazul "Gardului viu minune", situaia este diferit. Dup un interval de 2 pn la 5 luni de la momentul plantrii/sdirii acestuia, poziionarea exact a rdcinii poate fi greu definit.

solutie

Drept urmare, soluia care ofer cele mai eficiente rezultate este aceea de infiltrare, scurgere(ingerare) a ngrmntului prin intermediul frunzelor. n mod imediat i eficient. Acolo i atunci cnd este nevoie.

 

Motivul pentru care este indicat alegerea Damisol extra pentru Gardul viu minune?

 

Damisol Extra pentru gardul viu minune este un ngrmnt sub form de concentrat, ideal pentru gardul viu. Acest concentrat este imbatabil n ceea ce privete dou aspecte specifice, mai precis n planul accelerrii capacitii plantei de a prinde rdcini i a mbogirii frunziului acesteia. Nu este de neglijat nici faptul c ntreine optim i condiia elementelor nutritive la nivelul solului.

 

Trebuie s recunoatem faptul c creterea rapid a gardului viu nu este posibil n lipsa substanelor nutritive. n solurile foarte uscate, aride, de tip alcalin (cu srturi), acolo unde celelalte soiuri sau tipuri de culturi se distrug i mor, gardul viu minune reuete s supravieuiasc, ns capacitatea sa de cretere se reduce la jumtatea celei preconizate de noi.

 

n aceste cazuri, este absolut necesar, chiar esenial, utilizarea DAMISOL EXTRA pentru gardul viu minune.

 

Este benefic rspndirea n sol a acestuia n momentul plantrii sau sdirii din toamn, iar primvara, n special naintea nceperii sau declanrii creterii frunziului.

n timpul anului, fiind pulverizat pe suprafaa frunziului, acesta accelereaz ndesirea, creterea frunziului i declaneaz creterea i dezvoltarea dinamic a plantei.

 

nc din momentul plantrii, este indicat i eficent vrsarea acestuia, ca i ngrsmnt al solului, n imediata apropiere a rdcinii, aeasta deoarece declaneaz n mod dinamic nrdcinarea, i totodat dezvoltarea exploziv, fulger a plantei.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
       
     
 
   
     

aronia

coluna

            Despre plant  |  Sdire, ngrijire  |  Condiii de cumprare  |  Imagini despre plant  |  CONTACT  |  Preuri  |  Comand