...

    Önkormányzatoknak1254település fejlesztés1234sövények kerítésneknnnnnnn Ajándék Önnek ! Klikk! Bontsa ki!
 
Sövények, díszfák, intézményi kedvezménnyel

A szil sövényről
 
 
 
A "CSODA" SÖVÉNY
A "CSODA" FÁKRÓL
CÉGÜNK


 


.

 


Egy új épület létrehozása, legyen az családi ház, közintézmény, óvoda, iskola vagy akár egy közút azt szokták mondani " csak pénz kérdése". Viszont a környezetének kialakítása hosszú éveket vehet igénybe.

Az esztétikai élményen kívül, fontos az árnyékolás, a porlekötő képesség, a hófúvás elleni védelem.
A nemesített turkesztáni szil akár fa akár sövény formájában mindhárom feladatot kitűnően ellátja. És természetesen az sem elhanyagolható, hogy hogy különlegesen gyors növekedésű, és rendkívül igénytelen. Három év alatt akár 5-6 métert is elérheti.
Egy polgármester mondta a minap mosolyogva, "Naponta szembesülök a munkám eredményeivel. A megválasztásomkor telepítettük a turkesztáni szileket, és ma a ciklus végén magas fák övezte árnyékos úton juthatok hazáig a kánikula közepén is."

Vagy gondoljunk akár a az új óvodák környezetére. Apróságainkat szívesen engedjük az új épület ölelő karjaiba, de elszoruló szívvel gondolunk a szabadban töltött órák, tűző nap okozta hatásaira. A megoldás : árnyékolni, de azonnal. A turkesztáni szíl sövénye 15-20 hónap elteltével már olyan árnyékot adó burjánzó sövénnyé tud vállni, hogy a legtikkasztóbb hőség időszakában is elviselhetővé teszi a kintlétet.

Előnyei, ami miatt érdemes ezt választani:

gyors növekedés,
kimagasló árnyékoló képesség,
magasfokú por záró és lekötő képesség,
mostoha talaj és éghajlati viszonyok között is fejlődik
rendkívül alacsony ár

Külön programot indítottunk az intézmények, önkormányzatok, iskolák, óvodák , települési közúthálózat , valamint autópálya hálózat számára. Ártámogatással tesszük a " közkincsévé " ezt a növényt.

Néhány hónapja több önkormányzatnál is fókuszba került a sövénylabirintus. Nem kis feladat ,különösen a szabadtéri fürdőhellyel rendelkező településeken, hogy milyen programkínálattal tudják esősidő esetén megtartani az ódalátogatókat.
Nincs még egy olyan növény, amely ( a telepítést követően) már két év elteltével bevételhozó magas sövénylabirintussá tud válni, erre csak a szil képes.

Amennyiben Ön felelős vezetője a fenti intézmények valamelyikének, vagy "csupán " felelőséget érez települése jövőbeni képe, lakosságának közérzete iránt, akorr kérje segítségünket, hogy Önök is élvezhessék e "csoda" sövény előnyeit.
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és mi haladéktalanul reagálunk.


fel a lap tetejére _^^

A kedvezményes intézményi árhoz vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az alábbi űrlapot kérjük töltse ki pontosan!

Az Ön neve:
Az Ön telefonszáma:
Kapcsolódása az intézményhez:
Az intézmény neve és címe:
E-mail cím amire kéri az ajánlatot:
 
Üzenet nekünk:
 


klikk ide>>

fel a lap tetejére _^^

© 2005 La-guna'97 Kft. Minden jog fenntartva. ______CÉGÜNK __I__ELÉRHETŐSÉGÜNK

 


InterStat.hu